Американски офицери от американската авиобаза Ел Удейд в Катар, най-голямата

...
Американски офицери от американската авиобаза Ел Удейд в Катар, най-голямата
Коментари Харесай

Генерал Таунсенд: Руснаците бяха и си останаха професионалисти, искрени и дисциплинирани хора

Американски офицери от американската авиобаза Ел Удейд в Катар, най-голямата в Близкия Изток, в изявление за организация Reuters признали, че ценят взаимната работа с съветските си сътрудници в Сирия, „ без значение от някои произшествия ”. Генералът от Военновъздушни сили Джеф Харигън обяснил, че по време на задачата си се налагало да вземат решение „ редица изключително съществени проблеми” и като цяло успявали да намерят път за решение на споровете.

„ Макар от време на време телефонните договаряния да минават с напрежение, ние трялбва да се договаряме” – е безапелационен генералът и прибавя, че единствено по този начин може да се громи врага и да се подсигурява сигурността, както личната, по този начин и на сътрудниците по коалиция.

Американските военни настояват, че се свързват с съветските си сътрудници по 10-12 пъти дневно, с цел да избягнат непредвидени обстановки по време на задачите. В допълнение съветски преводач работи в авиобазата Ел Удейд.

„ Руснаците бяха и си остават експерти, откровени и дисциплинирани хора” – прибавя в изявлението военачалник Стивън Таунсенд.

Именно Стивън Таунсенд ръководеше интервенцията „ Непоколебима решителност” срещу ИД на териториите в Сирия и Ирак.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР