Американски конгресмен от Републиканската партия каза преди гласуването за импийчмънт

...
Американски конгресмен от Републиканската партия каза преди гласуването за импийчмънт
Коментари Харесай

Конгресмен републиканец заяви, че Тръмп е третиран по-зле и от Исус

Американски конгресмен от Републиканската партия сподели преди гласуването за импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че против Исус е имало по-справедлив развой преди да бъде разпънат на кръста, спрямо този против Тръмп, съобщи Ройтерс.

" Когато Исус е бил упрекнат в измяна по подправени обвинявания, Пилат Понтийски е дал на Исус опция да се изправи против обвинителите си ", съобщи конгресменът от Джорджия Бари Лаудърмилк в камарата.

" По време на нагласения развой Пилат е дал на Исус повече права в сравнение с демократите дадоха на президента в този развой ", акцентира законодателят.

Лаудърмилк е закостенял републиканец баптист, който е в Конгреса от 2014 година Преди него сходна прилика направи и самият държавен глава.

В яростно писмо от 6 страници до председателката на камарата Нанси Пелоси президентът Тръмп през вчерашния ден уточни, че " упрекнатите в делата против Салемските вещици са получили по-справедлив развой ". Делата за вещерство са се водили в щата Масачузетс през 17 в. Около 20 души са били екзекутирани, множеството посредством обесване, съгласно историците, напомня Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР