Американски гражданин се опита да пренесе марихуана по пощата за

...
Американски гражданин се опита да пренесе марихуана по пощата за
Коментари Харесай

Американец с немска лична карта се опита да пренесе марихуана по пощата |

Американски жител се опита да придвижи марихуана по пощата за Германия и бе заловен от българските управляващи. Води се следствие.  

Всичко почнало на 14 октомври в Централния разпределителен център на куриерска работа в София, където била получена пратка от Варна. Пакетът трябвало да пътува до Германия. Митничарите се усъмнили и създали инспекция. При нея бил открит диспенсър за вода, в който били скрити шест вакуумирани пакета със изсъхнало тревисто вещество. Става дума за марихуана с тегло е 3.190 кг.

Изпращачът е 35-годишен американец с немска персонална карта, който обитавал във Варна. Чужденецът се опитал да се укрие, само че бил арестуван. При претърсването на няколко адреса са били открити следи от марихуана и бели таблетки, чиято експертиза следва.

Мъжът е бил притеглен като обвинен за опит да придвижи през границата на страната високорисково наркотично вещество. След първичното му задържане за период до 72 часа наблюдаващият прокурор в Софийска градска прокуратура е внесъл в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " и то е било задоволено.

Чужденецът е престъпно проявен в Германия, има голям брой присъди за телесни повреди и разпространяване на канабис и амфетамини.

По сигнал на българските управляващи немската митническа престъпна работа е направила инспекция на две колета в развой на доставка в Германия. В тях са били открити общо 5 кг марихуана. Задържан е и получателят на пратките – майката на изпращача.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР