Американски гинеколози разкриха тайната на идеалния секс и тя се

...
Американски гинеколози разкриха тайната на идеалния секс и тя се
Коментари Харесай

Лекари разкриха тайната на идеалния секс

Американски гинеколози разкриха тайната на идеалния секс и тя се състои в постоянни занимания с йога в продължение на 12 седмици, написа уеб сайтът СтопРу.
При сходни тренировки се изпитва доста по-голяма приятност от половия акт, покачва се либидото. Изследователите потвърдиха, че йога упражненията отстраняват една от най-разпространените аргументи за некачествения секс - напрежението.
Именно честите стресови обстановки са в основата на преждевременната еякулация при мъжете, която утежнява половия им живот. Поради тази причина експертите предлагат да се понижава напрежението с йога занимания.
Упражнения като "кобра ", "триъгълна поза " и други подсигуряват подобряването на оргазма и способстват за увеличението на продължителността на половия акт.
Всяко упражнение би трябвало да се извършва най-малко три минути. Съществуват и редица артикули, които доста усилват резултата на йога упражненията. За мъжете се предлага потреблението на целина и банани, а за дамите - на шоколад, ванилия и цвекло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР