Американски бизнесмен, оцелял при атентатите срещу Световния търговски център в

...
Американски бизнесмен, оцелял при атентатите срещу Световния търговски център в
Коментари Харесай

Мъж, оцелял при атаките на 11 септември, загинал при нападението в Найроби

Американски предприемач, оживял при атентатите против Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 година, е бил погубен при терористичните нападениясрещу първокласен хотел в столицата на Кения преди два дни. Джейсън Спиндлър е една от 21 жертви на атакувания от терористи хотел, потвърдиха неговите родственици.

На 11 септември 2001 година 40-годишният предприемач от Хюстън, Тексас, просрочен за работа в Световния търговски център и тъкмо излизал от метрото, когато видял първата кула да пада. Той оказал помощ да бъдат изведени потърпевши от кулите-близнаци, а месеци по-късно се включил към Корпуса на мира.

Два дни след офанзивата в неопределеност към момента се водят 50 души. Повече от 700 посетители на хотела са били евакуирани по време на 20-часовата блокада на региона, завършила в сряда сутринта.

Часове откакто всички терористи са били отстранени стана ясно, че дълготраен чиновник на английските спецслужби е оказал помощ да бъдат обезвредени терористите в хотела. Повече детайлности към присъединяване му и дали е бил посетител на атакувания хотел обаче не се оповестяват.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР