Американската звезда от смесените бойни изкуства Тони Фъргюсън губи разсъдъка

...
Американската звезда от смесените бойни изкуства Тони Фъргюсън губи разсъдъка
Коментари Харесай

Звезда от UFC губи разсъдъка си

Американската звезда от смесените бойни изкуства Тони Фъргюсън губи разсъдъка си, сигнализираха негови близки. Тревожното положение на Фъргюсън беше доказано и от шефа на UFC Дейна Уайт.
 Звездата от UFC Джесика Андраде се ожени за приятелката си
" Тони има огромни персонални проблеми и се надявам да ги оправи ", разяснява Уайт. За похлупак стана ясно, че брачната половинка му Кристина е подавала пет недоволства против него в полицията в Ориндж Каунти поради държанието му. В една от жалбите е разказано детайлно положението на боеца, който трябваше да се бие с Хабиб Нурмагомедов, само че боят пропадна в последния миг, откакто Фъргюсън се спъна в кабел до момента в който даваше изявление и получи сериозна контузия.

" Тони не е наред с главата. Веднъж ме разсъни през нощта, с цел да ми каже, че на открито има наводняване, само че не трябва да се тормозя, тъй като е купил лодка и ще доплуваме до безвреден остров. След това заспа. Друг път ме упрекна, че тегля пари от сметката ни, с цел да избягам със сина ни в Италия. На 15 февруари пък ми сподели, че синът ни е прероден Иисус Христос, също като него. Аз пък съм била магьосница.

Намали мощността на хладилника, с цел да спре камерите, които съгласно него били конфигурирани вътре. След това счупи огледалото в банята, с цел да се увери, че откъм гърба няма никой. Няколко дни по-късно сподели, че се е записал на психолог. Отидохме на адреса, само че на мястото нямаше никаква клиника. Тони беше сигурен, че съществува загадка врата ", споделя Кристина.

Последният случай е отпреди няколко дни, когато Фъргюсън й нанася побой, а този път полицията го задържа. Делото против него е планувано за 22 март, като Кристина се бори за ограничаваща заповед.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР