Американската звезда на руския баскетболен тим Химки — Тайлър Хъникът,

...
Американската звезда на руския баскетболен тим Химки — Тайлър Хъникът,
Коментари Харесай

Баскетболна звезда загина след престрелка с полицията

Американската звезда на съветския баскетболен отбор Химки — Тайлър Хъникът, почина след престрелка с полицията. Бившият състезател на тима от НБА Сакраменто Кингс не е станал жертва на патрон от органите на реда, а самичък е лишил живота си.

Американската телевизия ABC News заяви, че 27-годишният Хъникът се е държал несъответстващо и необичайно, което предиздвикало майка му да се обади в полицията. При идването на униформените той се барикадирал в дома си в Лос Анджелис и почнал да стреля. Противостоянието със силите на реда траяло няколко часа, е най-после служители на реда влезнали в дома и разкрили Хъникът мъртъв.

Баскетболистът игра последно за Химки в Русия, откъдето също оповестиха вестта за достоверна.

По-рано през днешния ден малкия екран заяви че е имало престрелка сред някогашен баскетболист на UCLA и от НБА, който се бил барикадирал в дома си в Шърман Оукс, Лос Анджелис. Играчът стрелял по служител на реда, който отвърнал с съдбовния патрон. Хъникът е умрял на място.

По-голяма част от кариерата на Хъникът мина в Химки, където завоюва и Еврокъп, ирал е и в Турция и Израел. В НБА носи екипа на Сакраменто Кингс.

имал проблеми с климатизацията и живота в Русия, и съгласно негови близки това е в основата на случилото се.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР