Американската звезда Холи Бери прекрати преговорите си за участие в

...
Американската звезда Холи Бери прекрати преговорите си за участие в
Коментари Харесай

Фенове на Холи Бери я отказаха от роля - slava.bg

Американската звезда Холи Бери приключи договарянията си за присъединяване в иден филм поради напън от страна на почитатели. Жената-котка стана обект на неодобрение в обществените мрежи, откакто показа ентусиазма си за въпросната роля.

„ Обмислям да изиграя жена, която трансформира пола си. Искам да преживея този свят, да го схвана. Същината на тази жена е доста забавна за мен и евентуално това ще е идната ми роля, за която ще би трябвало да острижа цялата си коса “, разкри във видеочат с феновете си Бери.

Реакциите не закъсняха, а измежду най-честосрещаните рецензии, отправяни към актрисата, е че вредите, нанесени от нереалистично показания вътрешен свят на транссексуалистите на огромен екран, могат да бъдат големи.

„ Имах опция да премисля през последните дни и желая да се извиня за думите си. Сега разбирам значимостта на това транс-общността да може сама да опише личната си история. Благодарна съм за препоръките и сериозния диалог и ще продължа да чувам, да се възпитавам и да изучавам от грешката си “, гласи част от формалното изказване, с което излезе Бери по проблема. Тя удостовери, че се е отказала от идната роля.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР