Американската звезда Бионсе предупреди, че коронавирусът „убива чернокожите с тревожно

...
Американската звезда Бионсе предупреди, че коронавирусът „убива чернокожите с тревожно
Коментари Харесай

Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите с тревожна скорост

Американската звезда Бионсе предизвести, че коронавирусът „ убива чернокожите с обезпокоително висока скорост " по време на „ Един свят: Заедно у дома ".

38-годишната певица произнесе буйна тирада по време на изявата си на звездното събитие, което оказа помощ за набирането на пари за битката против пандемията.
Изпълнителката на „ Halo " - която има наследник Блу, на 8 година и 2-годишни близнаци Сър и Руми от Джей Зи - сподели: „ По-голямата част от тъмнокожите служащи не могат да работят от вкъщи. Афроамериканските общности като цяло са мощно наранени от тази рецесия. Този вирус убива чернокожите с обезпокоително висока скорост тук в Америка ".
Бионсе прикани обществеността да остане внимателна на фона на пандемията.
„ Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме потребност от вас. Имаме потребност от вашите гласове, вашите качества и вашата мощ по целия свят ", сподели тя.
Звездата също изрази своята признателност към хората, които не престават да работят на първа линия, макар опасността от вируса.
" Тази вечер поздравяваме същинските герои - тези, които вършат висшата жертва, с цел да бъдем всички ние в сигурност, нахранени и здрави... ние продължаваме да се молим за вашата сигурност. На тези в хранително-вкусовата индустрия, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските чиновници, които работят, с цел да можем да сме в сигурност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване ", показа Бионсе

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР