Американската тенисистка Серина Уилямс прие с достойнство болезнената загуба с

...
Американската тенисистка Серина Уилямс прие с достойнство болезнената загуба с
Коментари Харесай

Серина Уилямс призна поражението: Симона Халеп игра удивително

Американската тенисистка Серина Уилямс одобри с достолепие мъчителната загуба с 2:6, 2:6 от Симона Халеп на финала на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ".
 Симона Халеп е новата шампионка на Уимбълдън
Срещата сред двете продължи скромните 55 минути, в които румънката тотално доминираше на именитата си съперничка, с цел да победи в Лондон за първи път в кариерата си.

" Тя в действителност игра необикновено, поздравления, Симона! Когато някой играе по този извънредно изумителен метод, просто няма начи да не му свалиш шапка.

Поздравления за хубавичко работа. Трябва да продължа да се боря, да пробвам. Наслаждавам се на спорта, обичам да пристигам тук. Да играя пред вас в действителност ми доставя наслада. Моят екип е необикновен, благодаря ви за цялата поддръжка, обичам ви всички ”, сподели Серина.

Тя можеше да се изравни с Маргарет Корт, която има 24 трофеи от най-престижните в кариерата си. Сега те щя би трябвало да изчака най-малко до US Open в опита си да стигне до това достижение.

Неприятна статистика сочи, че по-малката от сестрите Уилямс към този момент е в серия от 3 поредни загуби в Мейджър финали – Уимбълдън 2018 и 2019 и US Open 2018.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР