Американската телевизионна звезда Опра Уинфри произнесе пламенна реч на церемонията

...
Американската телевизионна звезда Опра Уинфри произнесе пламенна реч на церемонията
Коментари Харесай

Тръмп срещу Опра Уинфри през 2020 г.?

Американската телевизионна звезда Опра Уинфри произнесе пламенна тирада на церемонията по връчването на премиите Златен глобус през вчерашния ден, когато тя получи премията "Сесил Б. Демил " - "Златен глобус " за цялостни достижения.

Речта й бе бурно приветствана и незабавно породи спекулации в медиите и обществените мрежи, че Опра Уинфри може да се кандидатира за президент на Съединени американски щати през 2020 година.

Актрисата, кино и телевизионна продуцентка, дългогодишна телевизионна водеща, изпълнителна директорка на лична кабелна телевизия получи признанието като модел за подражателство и човек, подкрепял включването на мощни женски облици в киното и малкия екран.

В речта си при приемането на премията Опра разгласи настъпването на нова епоха за дамите и девойките, измъчвани от мъже.

"И когато новият ден най-сетне настъпи, това ще е с помощта на доста прелестни дами, доста от които са в залата довечера, а и на някои забележителни мъже, които се борят настойчиво да станат водачи и да ни отведат във времето, когато на никого няма да се постанова да споделя "аз също " още веднъж " ( #MeToo), сподели Уинфри, имайки поради придвижването в обществените мрежи против половия тормоз. Тя посочи и образеца на дами, борили се за гражданските права в Съединени американски щати.

Веднага след тази пламенна тирада в Туитър се появи хаштагът #Ophra2020. Самата Уинфри опроверга след церемонията спекулациите, че може да се кандидатира за президент, заяви Блумбърг. Но нейният дълготраен сътрудник сподели, че тя не е изключила изрично тази опция. Си Ен Ен цитира двама другари на 63-годишната медийна звезда, които споделят, че тя фактически мисли да се кандидатира като демократ и че нейни доближени я подтикват да разгласи това свое желание.

Не за първи път има сходни спекулации за Уинфри. В изявление за Блумбърг от предишния март тя сподели, че успеха на Доналд Тръмп на президентските избори я е предиздвикала да премисли мнението си, че неналичието й на опит в ръководството може да бъде спънка пред нейното вероятно влизане в политиката.

Уинфри е милиардер и е известна в Съединени американски щати с помощта на дългогодишното си шоу, носещо нейното име.

Тръмп ще се кандидатира за втори мандат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп абсолютно счита да се кандидатира за втори мандат в Белия дом на изборите през 2020 т., тъй като достиженията му приказват сами за себе си, сподели пред публицисти неговият заместител - представител Хоган Гидли.
Така той коментара словото на известната телевизионна водеща.

Хоган Гидли приказва пред представители на медиите на борда на президентския аероплан, с който Тръмп пътуваше за среща с фермери в Нешвил - столицата на щата Тенеси.

"Ние бихме приветствали всеки противник на президента в битката му за преизбиране, без значение дали това е Опра Уинфри или някой различен ", сподели Гидли, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция. Той посочи, че не знае дали Тръмп е гледал речта на телевизионната звезда, която е измежду най-популярните медийни персони в Съединени американски щати и е първата чернокожа жена-милиардер.

"Който и да се кандидатира против Тръмп, той ще се изправи против един президент, който има рекордни достижения за рекордно къс период до момента в Белия дом ", акцентира представителят.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР