Американската суперпродукция Bad boy“ ще снима екип от Холивуд в

...
Американската суперпродукция Bad boy“ ще снима екип от Холивуд в
Коментари Харесай

Холивудска звезда ще снима екшън в наш партизански монумент

Американската суперпродукция „ Bad boy “ ще снима екип от Холивуд при започване на ноември на Братската могила в Пловдив. В продължение на четири дни те ще работят под тепетата, а множеството от фотосите ще бъдат нощни.
Очаква се в Пловдив да дойде и доста прочут холивудски артист, чието име обаче уредниците от българска страна Ню Бояна филмс пазят ревностно в загадка, написа trafficnews.bg.

Сюжетът „ Лошо момче “ се базира на известен комикс, който споделя историята на самоуверен супергерой. Като същински свръхчовек той избавя света от неприятните и оцелява в невъзможни обстановки. Затова по време на фотосите под тепетата кинаджиите ще вдигнат пушилка – ще има пироефекти и гонки.

Те ще се случат отвън покритата част на Братската могила, с цел да не бъде повреден паметникът. Кинаджиите са били известени, че би трябвало да пазят тишина след 22 часа и те са подсигурили, че работата им няма да тормози живеещите в региона.

Холивудският екип идва с доста техника и лична защита, която ще ограничи достъпа на зяпачи и папараци по време на снимачния развой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР