Американската сензация в алпийските ски Микаела Шифрин се настрои философски

...
Американската сензация в алпийските ски Микаела Шифрин се настрои философски
Коментари Харесай

Шифрин се настрои на философска вълна

Американската сензация в алпийските ски Микаела Шифрин се настрои метафизичен след " неуспеха " си на олимпийските игри в Пьонгчанг. 22-годишната американка сграбчи златото в гигантския слалом, след което се провали в коронната си дисциплинираност слалома, а след това се отхвърли от присъединяване в супергигантския слалом.

До края остават два старта - втурване и алпийска композиция, в които Шифрин няма огромни шансове за триумф, само че това няма голамо значение за нея. Трикратната международна шампионка разгласява прочувствен пост в обществените мрежи, в който споделя, че не съжалява за нищо на тази олимпиада.
Шифрин признава, че е била в плен на страстите след успеха в гигантския слалом, само че не е съумяла да ги управлява.

" Това е олимпиада и за мен проявлението на страстта и пристрастеността е еднообразно значима, колкото и печеленето на медали. Любовта към надпреварата е по-важна от златото, среброто или бронза. Всички желаеме орден, само че не всеки ще вземе подобен. Някои ще си тръгнат от Пьонгчанг като герои, други с разрушени сърца, а трети - и с двете усеща. Радвам се, че бях част от това и колкото и да си мисля, бих направила всичко по същия метод ", написа още Шифрин.

Публикация, споделена от Mikaela Shiffrin (@mikaelashiffrin) на Фев 17, 2018 в 4:21 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР