Американската сексбомба от ливански произход Миа Халифа подкрепи исканията на

...
Американската сексбомба от ливански произход Миа Халифа подкрепи исканията на
Коментари Харесай

Миа Халифа подкрепи иранските фенки

Американската сексбомба от ливански генезис Миа Халифа поддържа настояванията на иранските дами да бъдат допускани до стадионите. В страната на аятоласите това е неразрешено от 1979 година, когато в страната се прави Ислямската гражданска война.

От този миг дамите са със мощно лимитирани права и задължени да живеят по каноните на Шериата. Затова локалните почитатели, които желаят да бъдат със съпругите си на стадиона, го вършат в чужбита. На стадионите в Русия има много банери с апели да падне възбраната.

Именно подобен кадър показа Халифа, която направи име в порноиндустрията преди да се отдръпна и да стане състезателен коментатор. В обявата си тя споделя, че първата й обич е била не момче, а състезателен тим и не може да си показа, че има страни, в които не позволяват на стадиона или в залата единствено поради пола.

„ Спортът е една красива и сплотяваща част от живота и никой не трябва да бъде лишаван от късмет да го съпреживее”, разяснява още Халифа.

Едва ли повлияни от апела й, само че в столицата Техеран в действителност се случи знамение. Властите пуснаха за пръв път в историята дами да гледат дружно със съпрузите си мача Иран – Испания (0:1) на голям екран на стадион „ Азади “.

Нежни половинки трябваше да бъдат пуснати на трибуните да гледат още първия мач на Иран на международното, само че в последния миг управляващите анулираха директното лъчение под намерено небе и мачът бе показан единствено в киносалоните.

Дори 3 часа преди началото на дуела с Испания вратите на стадиона се оказаха затворени за дамите. Те обаче устроиха седяща стачка пред стадион „ Азади “ и в последна сметка трибуните се оказаха налични за всички.

Дали обаче в бъдеще ще бъде позволено на фенките да посещават и самите мачове, към момента е незнайно, написа "Монитор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР