Американската рок звезда Том Пети е починал през октомври заради

...
Американската рок звезда Том Пети е починал през октомври заради
Коментари Харесай

Том Пети е починал от "инцидентна" свръхдоза лекарства

Американската рок звезда Том Пети е умрял през октомври поради " срив на голям брой органи " на тялото му, породен от инцидентна свръзхода от 7 медикамента, заяви правосъдната медицина в Лос Анжелис.

Според заключението 66-годишният музикант е погълнал " отровна примес " от фентанил, оксикодон, генерични версии на ресторил, ксанакс и селекса, ацетил фентанил и деспропионил фентанил. Съдебният доктор упорства, че гибелта е настъпила " инцидентно ".

Пети бе открит в безсъзнание в дома си в Малибу на 2 октомври и умря в болничното заведение същата нощ. По това време той бе на турне в Съединени американски щати с групата си Heartbreakers и одеве бе пирключил три концерта в Лос Анджелис.

" Още преди заключението знаехме, че са му били изписани разнообразни обезболяващи и бяхме уверени, че - както е определил и лекарят - става дума за трагичен случай ", обявиха брачната половинка му Дейна и щерка му Ейдрия. В известие във " Facebook " те показаха, че Пети е страдал от ефизем, проблеми в коляното и болки в крайници, породени от строшаване, заради което се е нуждаел от медикаментите, с цел да продължи турнето си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР