Американската рок група Мотли Крю (Motley Crew), основана през 1980

...
Американската рок група Мотли Крю (Motley Crew), основана през 1980
Коментари Харесай

"Мотли Крю" се събират отново пет години след прощалното им турне

Американската рок група " Мотли Крю " (Motley Crew), учредена през 1980 година от барабаниста Томи Лий и басиста Ники Сикс, разгласи, че отното се събира за турне в Съединени американски щати по-малко от пет години, откакто направи концертна обиколка, за която твърдеше, че ще е прощална и крайна в взаимната им кариера.

Към тях в това идно турне ще се причислят и групите " Деф Лепард " и " Пойзън ". Датите обаче към момента следва да бъдат оповестени.

Малко преди тяхното сякаш прощално турне през 2014 и 2015 година, на конференция групата подписа документ, който по думите им трябваше да постави формален завършек на тяхната концертна активност.

Вчера обаче те разгласиха онлайн видео, в което изгарят този контракт, а в свое изказване написаха, че договорът отпада, защото цяло ново потомство от фенове на " Мотли Крю " упорствало групата да се събере още веднъж.

През 2014 година бас китаристът Ники Сикс съобщи категорично в изявление за " Ролинг стоун ", че те няма да могат да свирят още веднъж дружно законно. Тогава той добави, че единствената малка врата е, в случай че и четиримата членове на групата имат предпочитание да го създадат. Само тогава те биха могли да анулират личния си контракт. " Има хора в тази група, които биха отказали да го създадат в миналото още веднъж и сега разговаряте с един от тях ", бяха част от думите му пред изданието.

Той разяснява още, че няма количество пари, което да го накара да го направи още веднъж, " защото изпитвам такава горделивост от метода, по който завършваме ".

През февруари тази година Сикс удостовери пред " Ролинг Стоун " още веднъж, че с групата нямат никакви проекти да се събират още веднъж.

През последните седмици обаче се появиха няколко догатки, че подобен сюжет е вероятен, отбелязва Би Би Си. В формалния " Туитър " профил на групата бе споделена петиция, в която фенове приканват бандата да се събере, а към нея бе написан коментара: " Това е забавно. "

След това туитър бе заличен и по него не е имало коментар от мениджмънта на групата.

По време на оповестеното като прощално турне на " Мотли Крю " през 2014 и 2015 година те вършат ощо 158 концерта. Последният е в родния им град Лос Анджелис на 31 декември 2015 година.

Те напълно не са единствените, които трансформират проектите си, откакто един път са оповестили, че се разделят вечно. По сходен метод постъпиха и други огромни групи и реализатори като A-ha, The Who, " Блек Сабат ", Фил Колинс, както и Kiss, които неотдавна включиха и България в прощалното си турне през 2020 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР