Американската репортерка Дженифър Равало, популярна повече като Джени Суши, разкри

...
Американската репортерка Дженифър Равало, популярна повече като Джени Суши, разкри
Коментари Харесай

Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?

Американската кореспондентка Дженифър Равало, известна повече като Джени Суши, разкри след чуването в Атлетическата комисия на Калифорния по жалбата й против Кубрат Пулев, че е била подложена на кибертормоз от страна на приятелката на българина - фолкпевицата Андреа.
 Кобрата пред комисията: Извинявам се на Джени Суши, само че я усещах като другарка
Равало популяризира фрагменти от чат с Андреа в Инстаграм ден преди съвещанието на комисията, която в едно от известията си я пита дали познава звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата, само че не излиза наяве в каква връзка е въпросът.

" Имам фотоси от чатове, в които тя ми споделя " гордее ли се майка ми с мен ", наскърбява ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш самичък, страхуваш се, няма лице зад заканите. Бях уплашена, доста уплашена, в никакъв случай не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е действителен, по тази причина има младежи, които се самоубиват, доста е мъчно ", съобщи Суши пред кореспондентът на Нова телевизия.

Тя показа още, че няма какво да каже на родния боксьор, както и че не има вяра извинението му да е откровено. И от думите наподобява, че не е удовлетворена от наложеното наказване на българина, който е със спрени права за шест месеца на територията на Калифорния.

" Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да кажа на Пулев. Не мисля, че той съжалява изобщо. Каза, че съжалява, единствено тъй като е осъден. Мисля, че трябваше да му лишават лиценза по-рано и за по-дълго. Ако в действителност съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да приказва тези неистини за мен. Освен целувката, той ме хвана за задните елементи и се засмя. Но, несъмнено, дейностите му по-късно - наричайки ме лъжкиня и че това не се е случило - също ме засегнаха ", показа репортерката.

Пулев фактически отхвърли да е хващал Суши на посоченото място, като разкри, че е гледал на нея повече като на другарка, в сравнение с публицист.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР