Американската рапърка, певица и актриса Ники Минаж знае как да

...
Американската рапърка, певица и актриса Ники Минаж знае как да
Коментари Харесай

Ексцентричната Ники Минаж знае как да провокира публиката

Американската рапърка, певица и актриса Ники Минаж знае по какъв начин да предизвика публиката . Неотдавна тя разгласи, че си дава отмора от сцената, с цел да сътвори семейство.  

36-годишната нюйоркчанка   е сгодена за приятеля си Кенет Пети .
 Gulliver/Getty Images
Двамата се срещали като младежи, преди да възобновят връзката си преди година. А към този момент възнамеряват и женитба, не крие изпълнителката.

От 2010 т. тя е издала четири албума , като е работила със звезди в хип-хоп музиката, измежду които Дрейк и Лил Уейн. Ники Минаж печели огромна известност още с издаването на дебютния си албум -  Pink Friday . През 2012 година издава своя втори студиен албум Pink Friday: Roman Reloaded, а през 2014 година към този момент е подготвена и с третата си тава - Тhe Pinkprint. Миналата година тя издаде четвъртия си студиен албум " Megatron ".
 Gulliver/Getty Images-->
Оглавявала е американските ранглисти по продажби на дискове. Вдъхновявала се е от огромни имена на нюйоркската музикална сцена през 90-те години на предишния век, като Фокси Браун и Джей-Зи, основателят на Tidal.

Tidal е услуга за разпространяване на музика, която предлага музикално и видео наличие. Сред притежателите на марката е и Мадона. Отскоро меломаните имат достъп до платформата и в България посредством VIVACOM. Стрийминг услугата разполага с големи каталози с българска музика и международни шлагери, както и над 250 000 видеа и концерти.

Истинското ѝ име е Oника Таня Мараж. Оника е африканско име и значи боец . Тя има индийски и африкански корени.



Родена е на 8 декември 1983 година в Порт ъф Спейн и като дребна живее в Сейнт Джеймс, предградие на столицата на Тринидад и Тобаго. Като дребна живее с баба си, до момента в който родителите ѝ търсят ново жилище за фамилията в Куинс, Ню Йорк. По думи на певицата, татко ѝ пиел, даже взимал опиати. Тя била още дете, когато той запалил дома им съзнателно, с цел да убие брачната половинка си (Карол Мараж), само че тя съумяла да се избави. „ Винаги това принуждение над дамите е било в главата ми “, споделя Минаж през годините.
 Gulliver/Getty Images
В главното учебно заведение Ники свири на кларинет. Завършва гимназия Ла Гуардия, където усъвършенства уменията си и стартира първите си осъществявания на сцена. Записва се също и на уроци по актьорско майсторство.

От 2003 до 2004 година Ники е част от групата The Hoodstars , която обаче издава единствено   няколко песни. След това тя записва няколко кавъра. През 2008 година е оповестена за Жена на годината в The Underground Music Awards. Записва Beam Me Up Scotty, което я издига на върха в MTV и BET. На 19 ноември 2010 година излиза дебютният албум на Минаж, наименуван Pink Friday. Включва сингли като Your Love, Check It Out, Right Thru Me и още девет песни, заели високи места в класациите. През октомври с.г. Ники става първия реализатор с цели седем песни в Billboard Hot 100.
 Gulliver/Getty Images
Записва песни с към този момент потвърдили се експерти като Давид Гета, Еминем, Дрейк, will.i.am, Риана и други.

„ Queen of rap “ , както я назовават феновете й, е известна със странните си и доста  провокативни костюми в клиповете си , както и с многото разнообразни цветове на косата си. Освен това, когато била Ники и родителите й все й се карали,  тя си представяла, че е различен човек. Първото й алтер его е Куки . Следващите са Марта Золанскай - майката на Роуман (участва в Moment 4 Life); Ники Леуински - взе участие в песните, в които Минаж пее нещо полово или провокативно; Ники Тереза - тя оказва помощ на почитателите си (вдъхновена е от Майка Тереза); Нинджа Ники - известна е с рап-версиите против „ злобарите “ си в някои микстейпове.
 Gulliver/Getty Images
Роуман Золанскай e бясно момче, хомосексуално, което живее в Ники, изяснява тя. Харажуку Барби е женствена, взе участие в „ Bed Rock “,„ Monster “ и поп песните на Ники. Никол е по-обикновена версия на Минаж. За първи път се появява в изявление за стилното списание Ел с Ники.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР