Американската посланичка Херо Мустафа отправи днес специални поздравления към Вежди

...
Американската посланичка Херо Мустафа отправи днес специални поздравления към Вежди
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ поздрави Рашидов за Закона за филмовата индустрия

Американската посланичка Херо Мустафа насочи през днешния ден специфични поздравления към Вежди Рашидов за извънредно ангажираната му работа по новия Закон за филмовата промишленост и за напъните на цялата парламентарна Комисия по културата и медиите за прецизирането на текстовете сред първо и второ четене.
На извършената онлайн среща с думите:„ Запозната съм с Вашата основна роля и огромните старания, които полагате този закон да бъде признат. Поздравявам Ви за упоритостта България да има закон за киното, който ще обезпечи нови благоприятни условия за българското филмопроизводство и за киноиндустрията. Приемането на този закон е исторически миг. “
 Румен Радев се срешна с Херо Мустафа за Три морета Румен Радев се срешна с Херо Мустафа за " Три морета "
Държавният глава Румен Радев организира среща през днешния ден на „ Дондуков “ 2 с посланика на Съединени американски щати в България Херо Мустафа. Сред акцентите...
Според посланичката новият закон дава отговор на всички стандарти за модерно филмопроизводство. Мустафа означи, че консенсуса в Комисията по културата и медиите по закона е модел по какъв начин би трябвало да се работи.
Вежди Рашидов благодари за високата оценка, която е отзив и за работата на Комисията по културата и медиите.
„ Бих се радвал да посрещна госпожа Херо Мустафа в Народното събрание, когато одобряваме закона, в случай че тя има опция “, означи Вежди Рашидов, представен от Българска национална телевизия.
Тойи за експертното мнение, което е предоставила по-рано по Закона за радиото и малкия екран и заяви, че чака от Министерството на културата да изпрати в Народното събрание законопроекта, по който работи към този момент година и половина и чието публично разискване завърши от дълго време.
 Председателят на АБВ ще попита ДАНС по какъв начин Херо Мустафа е позволена в АЕЦ Козлодуй Председателят на АБВ ще попита ДАНС по какъв начин Херо Мустафа е позволена в АЕЦ " Козлодуй "
В публично писмо до ДАНС Политическа партия АБВ ще насочи запитване на какво съображение американският дипломат Н. Пр. Херо Мустафа е посетила АЕЦ „...
„ Българските публични медии имат потребност от актуален закон и от гарантиране на свободата на словото “, безапелационен е Рашидов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР