Американската порнозвезда Сторми Даниелс (бел. ред. – рожденото ѝ име

...
Американската порнозвезда Сторми Даниелс (бел. ред. – рожденото ѝ име
Коментари Харесай

В книга за изневяра на Тръмп – пенисът му бил малък, но не плашещо малък

Американската порнозвезда Сторми Даниелс (бел. ред. – рожденото ѝ име е Стефани Клифърд), с която президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е имал връзка по времето, по което брачната половинка му Мелания ражда сина му, ще разгласява специфична книга за аферата. Подробности какво ще има в нея даде английският вестник The Guardian.
И до момента Тръмп отхвърля аферата, само че някогашният му персонален юрист Майкъл Коен призна пред съда, че е платил 130 000 $ на Даниелс, с цел да мълчи за случилото се и да не го огласява преди президентските избори в Съединени американски щати.
Книгата е озаглавена " Пълно разобличаване " (Full Disclosure). А самата спекулация стартира действително през 2006 година – по време на голф шампионат в Тахо. И разкритието и става факт, защото Тръмп не удържа обещанието си да включи Даниелс в телевизионното си шоу " Стажантът " (The Apprentice). Президентът на Съединени американски щати даже споделил, че може да задържи Даниелс там благодарение на машинация.
Самата Даниелс твърди, че дълго време не е вярвала, че Тръмп ще стане президент, само че откакто с течение на времето " той продължавал и продължавал да печели ", тя почнала да осъзнава какво може да стане, в случай че опише историята си. Нейни познати, които знаели за аферата, я убеждавали да проговори, само че Даниелс се страхувала поради възходящата обществена мощност на Тръмп.
" Правих секс с този” – по този начин Даниелс си казвала години наред, когато видела Тръмп по малкия екран. И прибавя: " Може би минимум впечатляващия секс, който съм правила, въпреки че той не на това мнение ". Порнозвездата даже разказва пениса на Тръмп като " по-малък от междинното, само че не плашещо дребен ". " Той знае, че има чудноват пенис. Има голяма главичка – като гъба ", продължава с пикантериите Даниелс.
Самата спекулация почнала, откакто телохранителят на милиардера кани Даниелс на вечеря с работодателя си. Порнозвездата споделя и, че година по-късно, до момента в който била с Тръмп, той получил позвъняване от Хилари Клинтън, която по това време се бори за номинацията на Демократичната партия за президент с Барак Обама. Тръмп приказвал известно време с Клинтън и няколко пъти казвал в диалога " нашата тактика ". Припомняме, че Клинтън беше главен съперник на Тръмп в президентските избори в Съединени американски щати преди две години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР