Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка

...
Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка
Коментари Харесай

Порноактриса подиграва Тръмп в комедийно шоу

Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп, за която ѝ било платено да мълчи, изненадващо се появи в US телевизионно шоу и изигра себе си в скеч, съобщи Българска телеграфна агенция.

В тв предаването „ Събота вечер онлайн “ Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд, предизвестява Тръмп: „ Знам, че не вярваш в климатичните промени, само че се задава се стихия, бейби “.

В шоуто Тръмп е изигран от артиста Алек Болдуин, а артистът Бен Стилър се превъплъщава в облика на персоналния юрист на Тръмп - Майкъл Коен, за който се твърди, че платил на Сторми Даниълс $130 000, с цел да си мълчи за връзката с Тръмп, показва Ройтерс.

В скеча Тръмп слуша диалог сред порноактрисата и юриста, само че най-после се намесва и подхваща пряк разговор със Сторми Даниълс.

„ Какво искаш за всичко това, с цел да се разкараш?, пита той. „ Оставка ", дава отговор в скеча Сторми.

Болдуин в ролята на Тръмп обаче упорства: „ Разреших рецесията сред Северна и Южна Корея, за какво да не мога да разреша и това? “, на което Клифорд му отвръща, че е прекомерно късно. „ Знам, че не вярваш в климатичните промени, само че се задава стихия, бейби “, добавя тя, с което скечът завършва.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР