Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за личен живот

...
Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за личен живот
Коментари Харесай

Никол Шерцингер била твърде заета за любовен живот

Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за персонален живот и е оставила любовните си тръпки на назад във времето. Това настояват американски и английски таблоиди, изброявайки многото задължения, с които 40-годишната хубавица е затрупана.

Тя води редом две риалити-предавания, които са на два разнообразни континента. И в промеждутъка, съумява да отскочи до Хаваите, с цел да се срещне със фамилията си. И всичко това става с цената на любовните трепети в живота ѝ.

Шерцингер имаше връзка с българската звезда на тениса Григор Димитров от края на 2015 година Според английските медии, двойката е прекратила взаимоотношенията си през февруари тази година, само че до момента няма нито удостоверение, нито отказване на тази информация и от двете страни.

Иначе в последните месеци двамата непрекъснато са на разнообразни континенти и не са се засичали въобще, което единствено налива масло в огъня на информациите, че към този момент не са дружно. Изпълнителката раздира времето си сред Северна Америка и Австралия, до момента в който Димитров е най-вече в Европа, а когато той е в Щатите, певицата е на Стария континент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР