Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която тръгна Джъстин

...
Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която тръгна Джъстин
Коментари Харесай

Ен Синк със звезда на Алеята на славата в Холивуд


Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която потегли Джъстин Тимбърлейк, ще получи своя звезда на Алеята на славата в Поливуд.

Церемонията по откриването на паметния знак ще се организира на 30 април, разгласи във вторник Холивудската комерсиална камара.

Квартетът NSYNC е в състав Тимбърлейк, Ланс Бас, Крис Къркпатрик, Джоуи Фатън и Джей Си Шазе. Основана е в Орландо (щата Флорида) през 1995 година. Групата доближава върха на славата си през 2000-е години, албумите й в Съединени американски щати бяха с общ тираж от над 30 милиона копия. Бандата беше номинирана за "Грами" осем пъти, в това число за най-хубав запис на годината "Bye Bye Bye" и най-хубав поп албум "Celebrity" през 2001 година.

След разпадането на групата през 2002 година Тимбърлейк направи сполучлива соло кариера, издавайки пет албума и печелейки "Грами" 10 пъти. През февруари той записва диска "Man of the Woods" и се готви за международно турне. Той и другите членове на поп квартета не са оповестили проекти да се съберат още веднъж. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР