Американската полиция започна разследване за убийство срещу една от големите

...
Американската полиция започна разследване за убийство срещу една от големите
Коментари Харесай

Разследват за убийство световна звезда в кеча

Американската полиция стартира следствие за ликвидиране против една от огромните звезди на кеча през 80-те години на предишния век. Проучването на случая против някогашния първенец в кеча Марти Джанети е стартирало, откакто самият той загатва за осъществено такова закононарушение посредством обява в обществените мрежи.

Джанети, който сега е на 60 години, осведоми, че казусът е от 1973 година, когато е бил на 13 години. В своята обява, която по-късно изтрива от Facebook, някогашната звезда от кеча, признава, че е изхвърлил тялото в река Четахучи, която минава през щатите Джорджия, Алабама и Флорида. Самият Марти Джанети е роден в град Кълъмбъс (щат Джорджия).

„ Това не съм го споделял на никого, даже на брат ми Джино. Защото Джино щеше да го убие, а аз не желаех брат ми още веднъж да изчезне. Той таман се беше върнал от войната във Виетнам. Аз бях на 13 години, работих в зала за билярд и постоянно си купувах марихуана от един гей. Един ден той стартира да ме опипва и ме завлече зад постройката. Вече ви е ясно какво се готвеше да направи... Това е първият случай, в който накарах човек да изчезне. Никога не го откриха. Трябваше да претърсят река Чатахучи ", написа някогашният кечист във Facebook.

Това не е първата обява на Марти Джанети в обществените мрежи, която шокира почитателите. През 2018 година той разгласи, че животът му е изцяло опустошен, защото профилът му във Facebook е хакнат. Хакерите написали на стената му, че той желал да прави секс със личната си щерка.

По-късно той призна, че е съумял да вкара в леглото си своята психоложка, при която е лекувал пристрастеността си към секса. След това Джанети се е отдал на 60-дневен запой. Два пъти е одобрявам в клиника, където да се бори със зависимостта си, само че по този начин и не е съумял да се излекува.

Марти Джанети е част от популярния дует „ Рокерите “, в който взе участие с друга звезда от кеча Шоун Майкълс. Двамата бяха извънредно известни в края на 80-те и началото на 90-те години, само че тимът им се разпадна през 1992 година


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР