Американската полиция в Капитолия съобщи, че разследва бомбена заплаха близо

...
Американската полиция в Капитолия съобщи, че разследва бомбена заплаха близо
Коментари Харесай

Разследват бомбена заплаха край сградата на американския Конгрес

Американската полиция в Капитолия заяви, че проверява бомбена опасност покрай библиотеката на Конгреса, която е против Капитолия, като околните здания в региона бяха евакуирани, оповестява Ройтерс.

" Това е интензивно следствие на бомбена опасност ", съобщи в Туитър полицията в Капитолия.

Длъжностни лица проверяват мъж с вероятни експлозиви в транспортно средство отвън Библиотеката на Конгреса, сподели източник на Ройтерс от правоохранителните органи на Съединени американски щати.

Полицията се пробва да откри дали в пикапа има взривно устройство и дали индивидът в транспортното средство държи детонатор, оповестиха неназовани източници за Асошиейтед прес.

Полицията блокира пътищата към комплекса Капитолия, като пожарните и избавителни камиони се насочиха към мястото. Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви заяви, че изпраща бомбен механик в поддръжка на полицията.

Полицията на Капитолия помоли всеки, работещ в офисите на Конгреса, да напусне и да се реалокира в прилежащата постройка. Евакуирана е и постройката на Джеферсън, част от Библиотеката на Конгреса.

Камарата на представителите и Сенатът сега не заседават, припомня Ройтерс.

" Полицията реагира на съмнително транспортно средство покрай Библиотеката на Конгреса “, написа полицията на Капитолия в Туитър. " Моля, стойте надалеч от този регион ", се показва в поста.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР