Американската полиция издирва трима мъже и една жена за обира

...
Американската полиция издирва трима мъже и една жена за обира
Коментари Харесай

Обраха бижутериен магазин в един от най-луксозните хотели в Лос Анджелис

Американската полиция търси трима мъже и една жена за обира в магазин за бижута в първокласен хотел в Лос Анджелис. Кражбата е станала измежду бял ден, леко е потърпевш притежателят на магазина. Не се оповестява какво тъкмо са откраднали причинителите, съобщи Българска национална телевизия.

Хотел " Милениъм Балтимор " няколко пъти е бил хазаин на церемониите по разпределяне на премиите " Оскар ". Приемал е няколко американски президенти и звезди от изкуството.

Сега влиза в новините с удара против бижутериен магазин, ситуиран сред балните зали на главния етаж на хотела. Около три часа следобяд в петък четирима нахлуват в него, разрушават с чук витрините със стоката, употребяват и пикантен спрей. После бягат със сребрист " Лексус ".

На очевидците не е минавало през разум, че в такова влиятелно място ще станат очевидци на кървава сцена.

" Виждате, полицията е още тук. Мога да кажа, че стана доста бързо. Собственикът е леко ранен. От 10 години съм тук, до момента не сме имали подобен случай ", сподели шефът на защитата Стюарт Хоу.

Криминалистите часове наред са работили по събиране на отпечатъци и улики. В хотела има и доста камери, които ще са потребни на следствието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР