Американската полиция издирва мъж, заснет да облизва сладолед Blue Bell

...
Американската полиция издирва мъж, заснет да облизва сладолед Blue Bell
Коментари Харесай

Цветнокож облиза сладолед в магазин, полицията в САЩ го издирва ВИДЕО

Американската полиция търси мъж, сниман да облизва сладолед Blue Bell в магазин и да го прибира в хладилника. Според „ Ню Йорк Пост “ 24-годишният гражданин на Тексас подражавал на други хора, които преди този момент са правили това.

Според полицията, Д'Адриен Андерсън разгласил видеото в обществените мрежи. Камери за наблюдаване в супермаркета Walmart записали, че по-късно мъжът взел сладоледа от хладилника и го платил. Този миг не е записан в неговото видео, оповестено в нета.

Прокурорът на окръга Джеферсън Боб Уортъм акцентира, че комерсиалният обект е заставен да рециклира останалите пакети със сладолед от съображения за сигурност. "Подобно държание може да докара до нещо по-сериозно и извънредно ", сподели той.

В известието за търсене се споделя, че Андерсън е упрекнат в закононарушение, за което е планувана до една година затвор и санкция от 4 000 $.

През юли гражданин на американския щат Луизиана бе арестуван, откакто облиза сладолед Blue Bell в магазин. Американецът също имитирал момиче от първото видео, което станало вирусно.

Във всеки от тези видеоклипове човек изважда сладолед от хладилника, отваря го, облизва лакомството, затваря го и го връща назад в хладилника.

Производителят на десерти осъди дейностите на героинята на първото видео, което стана известно при започване на юли след публикуването му от консуматор в Twitter с псевдоним Optimus Primal. Още тогава наличието на видеото възмути интернет потребителите.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР