Американската писателка Елизабет Джийн Карол обвини Доналд Тръмп в изнасирване

...
Американската писателка Елизабет Джийн Карол обвини Доналд Тръмп в изнасирване
Коментари Харесай

Журналистка обвини Тръмп в изнасилване в магазин

Американската писателка Елизабет Джийн Карол упрекна Доналд Тръмп в изнасирване в показанията си в гражданския развой против някогашния президент. " Тръмп ме изнасили ", съобщи 79-годишната през днешния ден журналистка пред федералния съд в Манхатън.

Тя разказа пред правосъдните заседатели по какъв начин Тръмп първо се доближил до нея и я помолил за помощ с подарък за другарка. След това й направил знак да отиде с него в съблекалнята. Там, съгласно описа на Карол, той се притиснал към нея и проникнал в писателката първо с пръсти, а по-късно с пениса си. Карол споделя още, че най-после отблъснала Тръмп и избягала от магазина.

" Срамувах се, мислех си, че това е моя виновност ", споделя Карол съгласно " Ню Йорк Таймс ".

Тръмп изрично отхвърля обвиняванията. Той съобщи, че в никакъв случай не се е срещал с Карол. По това време той към момента не е политик, а бизнесмен в региона на недвижимите парцели.

Карол за първи път направи обществено притежание обвиняването в обезчестяване през 2019 година, когато Тръмп беше президент на Съединени американски щати. Тогава републиканецът я упрекна в неистина и съобщи, че тя не е негов " вид ". " Той излъга и унищожи репутацията ми ", съобщи в този момент Карол в съда. " Тук съм, с цел да си върна живота. " Тя сподели, че знае, че на други хора са се случвали и по-лоши неща. Но след случая в никакъв случай повече не е могла да води любовен живот. Давността за повдиганена престъпно следствие е изтекла, само че дългогодишнат авторка на списание Elle и някогашна телевизионна водеща е завела дело против Тръмп за болки и премеждия и желае от него сума, чийто размер не е обществен.

Предполага се, че правосъдният развой, който стартира в понеделник, може да продължи една седмица. Самият Тръмп към момента не се е явил. Бившият президент към този момент е бил разпитан под клетва от юриста на Карол през октомври.

Първоначално Карол беше подала иск против Тръмп за клюка. През ноември предходната година тя подаде спомагателен иск за самото хипотетично обезчестяване. Това стана допустимо с помощта на нов закон в щата Ню Йорк, който разрешава хипотетичните изнасилвания да бъдат преследвани по правосъден ред и десетилетия по-късно.
 Снимка: АП/БТА

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР