Американската певица Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум

...
Американската певица Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум
Коментари Харесай

20 години по-късно: Кристина Агилера преиздава дебютния си албум

Американската певица Кристина Агилера ще издаде наново дебютния си албум " Christina Aguilera " по отношение на 20-годишния празник от излизането му , написа Контактмюзик.

Сайтът цитира известие на певицата в нейната страница в Twitter. В продажба ще бъде пуснат стеснен тираж от тавата в три разновидността. На 23 август ще стане налична цифровата версия на истинския албум, в която ще бъдат включени и редки версии на песни, ремикси и даже и акапела.

" Christina Aguilera " ще бъде публикуван на дискове, касети и винилови плочи със документ за достоверност и подпис на певицата.

This month marks 20 years since my debut album, Christina Aguilera, was released! In its honor, I’m releasing xxtra special versions digitally & at my store..and more surprises...on Aug 23rd! Presale begins today. Share memories with ; I will too!
— Christina Aguilera (@xtina)

Най-верните почитатели на певицата ще могат да се снабдят с подаръчни издания , в които ще попадат освен музикалните носители, само че също по този начин фланелка и чанта с изображение на обложката на албума.

Дебютният диск на певицата видя бял свят на 24 август 1999 година Той осем пъти стана платинен, получи три номинации за награди " Грами " , като стана победител в категорията
" Най-добър нов реализатор "
. Тавата се разпродаде по света в 14-милионен тираж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР