Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път

...
Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път
Коментари Харесай

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм жива

Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път и благодари, че е жива след свръхдозата опиат, която едвам не я умъртви преди две седмици, предадоха международните организации.

"Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми! ", съобщи звездата, като не пропусна да изрази своята дълбока благодарност към всички почитатели, оказали поддръжка в този сложен миг от живота й. Ловато отдаде заслуженото и на медицинския личен състав от болничното заведение Сидърс-Синай в Лос Анджелис, избавил живота й на 24 юли.

Деми анулира собствен концерт в Атлантик сити, очакван два дни след хоспитализацията й. Тя загатна, че в скоро време няма да се появи пред аудитория.

"Имам потребност да се съсредоточа върху здравето си и да се оправя със зависимостта си! ", написа Ловато на своите 70 милиона почитатели в Инстаграм.

Станала звезда на "Дисни ченъл " още от детството си, Деми Ловато се сблъска със съществени проблеми, свързани с пристрастяването към опиати, с депресивни положения и хранителни разстройства на психологична основа. След вестта за свръхдозата, на която стана жертва певицата, в нейна поддръжка се надигна вълна от съпричастност от страна на почитатели и звезди, напомнят организациите.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 5, 2018 at 1:53pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР