Американската певица Гуен Стефани и съпругът ѝ Блейк Шелтън очакват

...
Американската певица Гуен Стефани и съпругът ѝ Блейк Шелтън очакват
Коментари Харесай

Гуен Стефани ще става майка отново на 53 г.

Американската певица Гуен Стефани и брачният партньор ѝ Блейк Шелтън чакат дете. Двойката се взема решение на процедура ин витро, с цел да роди още едно красиво бебе.
Прочетете още
Самите звезди към момента не разясняват щастливото събитие. Но вътрешни хора на драго сърце споделят детайлности от персоналния живот на звездната двойка.

Така да вземем за пример вътрешен източник споделя пред The International Business Times, че 53-годишната Стефани към този момент е имала няколко ин витро процедури, само че все несполучливи. До този миг. Източникът твърди, че четвъртата бременност на Гуен е същинско знамение за двойката и загатна за пола на нероденото бебе.

" Гуен и Блейк споделят, че несъмнено е коледно знамение, че тя най-сетне е бременна. Шелтън към този момент си е купил розови каубойски ботуши и шапка ", разкри той.

" Тя се надяваше след всеки опит и се разочароваше, когато не беше сполучлив. Толкова обезверено искаше да има дете от Блейк, че изпадаше в обезсърчение, с което и той трябваше да се оправя. Той мразеше да вижда Гуен по този начин ", изяснява още източникът.

Всичко това било " прекомерно изтощително в прочувствен проект ". Стефани решила да опита още един път и този път молитвите им били чути. Моментът не би могъл да бъде по-перфектен.

" Шелтън е към края на работата си като арбитър в " The Voice " и това значи, че ще има повече време да се посвети на бебето им ", прецизира информаторът.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън стартират да се срещат през 2015 година Шест години по-късно те вземат решение да узаконят връзката си. Двамата се женят през юли 2021 година в ранчото на артиста. Бъдещото дете ще бъде първото дете на Шелтън от Стефани, пише OFFNews.

Изпълнителката на No Doubt към този момент има три деца от предходния си брак с музиканта Гавин Росдейл - синовете Кингстън Джеймс Макгрегър Росдейл, Зума Неста Рок Росдейл и Аполо Боуи Флин Росдейл.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР