Aмериканската национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP)

...
Aмериканската национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP)
Коментари Харесай

Бруно Марс с три награди

Aмериканската национална асоциация за подпомагане на напредъка на цветнокожите (NAACP) връчи премиите " Имидж ". Отличията бяха раздадени за 49-ти път на гала в Пасадена, Калифорния, в Деня на Мартин Лутър Кинг, като водещ беше артистът Антъни Андерсън.

За шоумен на годината беше оповестена 45-годишната режисьорка Ава Дюверней, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. От сцената тя приветства други чернокожи създатели, измежду които Шонда Раймс и Райън Куглър: " Сега е нашето време. " Изживейте фантазията си ", както би споделил Мартин Лутър Кинг, чиято годишнина от рождението означаваме през днешния ден ".

В категорията за най-хубав филм беше отличена комедията " Момичета на път " с присъединяване на Реджина Хол, Тифани Хадиш, Куин Латифа и Джейда Пинкет Смит. Наградите за постановка и сюжет бяха присъдени на Джордан Пийл за хоръра " Бягай! " А за най-хубав артист в игрален филм беше разгласен Даниел Калуя за същата лента.

Призът за най-хубава актриса в игрален филм получи Октейвия Спенсър за " Надарена ". Отличията за най-хубав артист и актриса в поддържащи функции бяха присъдени надлежно на Идрис Елба за " Тор: Рагнарок " и Тифани Хадиш за " Момичета на път ". Елба получи и премия за най-хубав артист в ефирен филм/лимитиран сериал за осъществяването си в " Съпротива ".

В тв категории за най-хубава драма беше разгласен сериалът " Власт ", а за най-хубава комедия - " Чернеещ ". Омари Хадуик завоюва наградата за най-хубав артист в тв драма за " Власт ". В съответната категория при дамите беше отличена Тараджи П. Хенсън за " Империя ".

Сериалът " Чернеещ " донесе оценките за най-хубав артист в тв комедия и най-хубава актриса в тв комедия надлежно на Антъни Андерсън и Трейси Елис Рос. В категориите за музика Бруно Марс завоюва три награди, измежду които за най-хубав реализатор. За най-хубава изпълнителка беше оповестена Мери Джей Блайдж. С приз за музикален пробив беше удостоена певицата Сиза.

Кендрик Ламар сграбчи оценките в категориите за най-хубав албум за " DAMN ", най-хубава модерна ария за " HUMBLE " и за музикално съдействие взаимно с Риана.

С почетен приз за професионална и филантропска активност, присъждан от президента и основен изпълнителен шеф на Национална асоциация за подпомагане на напредъка на цветнокожите, беше почетен артистът Дани Глоувър.

Един от запаметяващите се моменти на вечерта беше осъществяването на певицата Андра Дей и рапъра Комън на взаимното им парче " Stand Up for Something ", което изправи публиката на крайници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР