Американската модна верига Форевър 21 (Forever 21) е подала молба

...
Американската модна верига Форевър 21 (Forever 21) е подала молба
Коментари Харесай

Модната верига Форевър 21 поиска защита от фалит

Американската фешън верига " Форевър 21 " (Forever 21) е подала молба за отбрана от кредитори по глава 11 от закона за банкрутите в Съединени американски щати, предадоха международните организации в понеделник.

Преди време доста известна измежду пазаруващите младежи, компанията стана жертва на бързото си разгръщане и променените усети на потребителите, уточни Асошиейтед прес.

Частната компания с централа в Лос Анджелис заяви, че подхваща преструктуриране на бизнеса си, което да ѝ разреши да се концентрира върху печелившите си интервенции и да закрие някои от своите интернационалните обекти. Веригата, която е основана през 1984 година, сега има 815 магазина в 57 страни. Петстотин от тях са в Съединени американски щати и следва затварянето на 178 от тях. " Форевър 21 " възнамерява да закрие множеството си обекти в Азия и Европа, само че ще продължи да работи в Мексико и Латинска Америка.

" Решенията за това кои локални магазини ще затворят ще продължат да бъдат взимани в очакване на резултата от продължаващите диалози с наемодателите ", се показва в официалното съобщение на веригата. " Въпреки това съгласно нас забележителен брой от тези магазини ще останат отворени и ще работят, както нормално, като не чакаме да излезем от по-големите пазари в Съединени американски щати ", съгласно официалното съобщение.

От началото на 2017 година над 20 американски вериги за продажби на дребно бяха принудени да потърсят отбраната на съда против настояването на банкрута им, показва Ройтерс. Причината е, че от ден на ден консуматори избират да пазарят онлайн
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР