Американската космическа агенция НАСА съобщи, че са били открити тунели,

...
Американската космическа агенция НАСА съобщи, че са били открити тунели,
Коментари Харесай

Учени: На Луната има цяла мрежа от тунели!


Американската галактическа организация НАСА заяви, че са били открити тунели, които водят надълбоко под повърхността на спътника на Земята.Според организацията става дума за огромна мрежа от тунели, за които е преценено, че са идеални за построяването на нова лунна база. 
Предполага се, че може би са били основани преди доста време под въздействието на лава. " Имайки поради тяхната величина, тип, осветление и геоложко обграждане, става дума да положителни претенденти за създаване на лунна база, " сподели водачът на изследването доктор Пакал Ли, написа Блиц. 

До откриването на мрежата от тунели, учените от НАСА са проучвали фотоси от повърхността, на които се виждали дупки. Оказало се, че тези дупки в действителност са отвори на тунели, които евентуално са били формирани, когато на Луната още е имало вулканична активност. Около екватора на земния сателит, НАСА разкрила 200 сходни отвора, а други били видени на Северния полюс. В НАСА имат вяра, че някои от тунелите, надълбоко под повърхността, биха могли да крият и замръзнала вода, а следователно това би било огромно облекчение за бъдещите задачи на Луната. 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР