Американската компания Юбер текнолъджис (Uber Technologies) за превоз, организиран чрез

...
Американската компания Юбер текнолъджис (Uber Technologies) за превоз, организиран чрез
Коментари Харесай

"Юбер" се цели в пазарна капитализация от над 91 млрд. долара

Американската компания " Юбер текнолъджис " (Uber Technologies) за транспорт, проведен посредством мобилни приложения, се стреми към пазарна капитализация от 91.5 милиарда $ при първичното обществено предложение (ППП) на акции, което може да се окаже най-голямото в Съединени американски щати и тест за апетита на вложителите към бързо растящия, само че и прекомерно нерентабилен бизнес, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

В информация до регулаторния орган през днешния ден " Юбер " дефинира цена на една акция от 44 до 50 $ при своето ППП. Компанията ще продаде 180 милиона акции.

Световният водач на платформите за наемане на транспорт на пасажери с персонални коли с водач се записва на 11 април в Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати и разгласи, че ППП ще бъде на Нюйоркската фондова борса с обозначението UBER. Според осведомени самата борсова премиера на " Юбер " се чака на 9 май.

" Юбер " регистрира чисти загуби за първото тримесечие от близо 1 милиард $, наблягайки способността си да основава доходи, само че и да натрупа загуби, означи " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР