Американската компания Starbucks планира значително да увеличи своето присъствие на

...
Американската компания Starbucks планира значително да увеличи своето присъствие на
Коментари Харесай

Starbucks планира да засили още присъствието си на китайския пазар


Американската компания Starbucks възнамерява доста да усили своето наличие на динамично развиващия се китайски пазар, като до 2022 година удвои броя на своите кафенета до 6 000 обекта. Това заяви осведомителния портал "Чжунго синвенван", базирайки се на изказване на компанията.

Тя разгласи, че счита да усили дълготрайните си вложения в Китай и да развива там културата на приложимост на кафе. Това, което компанията възнамерява и чака, е да реализира резистентен растеж с облага за десетилетия напред, сподели президентът на Starbucks Кевин Джонсън.

Американската компания стъпи на китайския пазар преди съвсем 20 години и управлява към този момент повече от 50% от обектите за продажба на кафе. Така, съгласно данните при започване на 2018 година в Китай към този момент има към 3 300 обекта допълнително от 140 града. Миналата седмица китайската верига Luckin Coffee разгласи, че дава Starbucks на съд за нелоялна конкуренция. В желае се акцентира, че американската компания притегля снабдители с извънредно преференциалните си „ извънредни “ условия на контракта, което се отразява отрицателно на доставките на профилирано съоръжение и материали за обособените участници на пазара. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР