Американската компания Конкорд смарт инфраструктура“ АД е второто дружество, преминало

...
Американската компания Конкорд смарт инфраструктура“ АД е второто дружество, преминало
Коментари Харесай

От утре и DigiToll започва продажба на електронни винетки. Американска компания стои зад новата платформа

Американската компания „ Конкорд смарт инфраструктура “ АД е второто сдружение, минало сполучливо наложителната процедура по засвидетелствуване на техническа съгласуемост с електронната система за събиране на пътни такси. Така влиза в действие договорът, подписан сред компанията и Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ), за Национален снабдител на услуги (НДУ) за електронно събиране на пътни такси.

„ Конкорд смарт инфраструктура “ АД ще развива активност под комерсиалната марка DigiToll. Предоставянето на услуги стартира на 14 август на особено създадената онлайн платформа digitoll.bg и в системата Cashterminal, която разполага с над 1500 платежни терминални устройства на територията на цялата страна.

Мажоритарен притежател в „ Конкорд смарт инфраструктура “ АД е американската компания Concord Smart Infrastructure, Inc. В управлението й вземат участие мениджъри с голям опит в региона на цифровите услуги за клиенти от Fortune Global 500 и значими инфраструктурни планове по целия свят.

Част от управителния екип на българското сдружение има дълготраен опит и в ръководството на американската компания Concord, която се занимава с внедряване на облачни решения, осведомителна сигурност, дизайн на цифрови решения и разбор на данни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР