Американската компания Johnson & Johnson спира производството на ваксината си

...
Американската компания Johnson & Johnson спира производството на ваксината си
Коментари Харесай

Джонсън и Джонсън временно спира производството на COVID ваксината си

Американската компания Johnson & Johnson стопира производството на имунизацията си против ковид " Янсен ", оповестява " Ню Йорк Таймс ", базирайки се на свои източници, съобщи Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30554
Според медията в края на 2021 година компанията е затворила завода си в холандския град Лайден, където се е произвеждала имунизацията.

Спирането е краткотрайно. След известна пауза производството на имунизацията в завода ще бъде обновено. Според вестника компанията се готви да възобнови производството си в Лайден през март.

Един от източниците отбелязва, че спирането на производството може да понижи доставките на имунизацията с няколко милиона дози.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30554  Испания поставя завършек на наложителното носене на маски навън след понижаване на разпространяването на ковид Испания поставя завършек на наложителното носене на маски навън след понижаване на разпространяването на ковид  Изследване: В страните с по-малко бустерни дози имат по-голяма смъртност Изследване: В страните с по-малко бустерни дози имат по-голяма смъртност  Лек спад на заболеваемостта от COVID-19 се регистрира в Пазарджишко Лек спад на заболеваемостта от COVID-19 се регистрира в Пазарджишко
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР