Американската компания EVGA предлага на притежателите на видеокартите GeForce GTX

...
Американската компания EVGA предлага на притежателите на видеокартите GeForce GTX
Коментари Харесай

EVGA предлага специално водно охлаждане за видеокартата GeForce GTX 1080 Ti K|ngp|n Edition

Американската компания EVGA предлага на притежателите на видеокартите GeForce GTX 1080 Ti K|ngp|n Edition воден блок, напълно покриващ печатната платка на графичната карта.
Търговският показател на новия охладител е 400-HC-5799-B1 и устройството към този момент може да се закупи в онлайн-магазините.



Новият воден блок може да разсейва топлината от графичния процесор Nvidia GP102, чиповете памет и съставените елементи на зареждането. Основата на устройството е направена от никелирана мед, а горната част на охладителя е създадена от транспарантен акрил и е удължена, с цел да подхожда на габаритите на печатната платка на видеокартата. Най-отгоре е сложена декоративна железна пластина, покрита с фина мрежа, върху която се намира логотипа с вградена RGB подсветка, включена към самата видеокарта.



В комплекта към новото водно изстудяване е сложена термична паста и всички нужни скоби и закрепвания. Необходими са фитинги със G1/4 общоприет размер, които би трябвало да се закупят настрана. Видеокартата с поставеното водно изстудяване заемат единствено един разширителен слот.

Препоръчителната цена на водното изстудяване за видеокартата GeForce GTX 1080 Ti K|ngp|n Edition е $220 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР