Американската компания „Епъл“ съобщи, че затваря всичките си обекти за

...
Американската компания „Епъл“ съобщи, че затваря всичките си обекти за
Коментари Харесай

Заради коронавируса: „Епъл“ затвори магазините си в Китай

Американската компания „ Епъл “ заяви, че затваря всичките си обекти за търговия на дребно в континентален Китай в отговор на епидемията от ковид. Магазините няма да работят до 9 февруари в това число, съобщи „ Ройтерс “.
Коронавирусът болести и „ Епъл “ – може да няма задоволително телефони Голяма част от производството на компанията се намира точно в Китай
„ Епъл “ стопира от през днешния ден продажбите на дребно на свои артикули на територията на Китай. Превантивните ограничения целят да подсигуряват публичното здраве, цитира ТАСС изказване на корпорацията. По-рано „ Епъл “ разгласи, че краткотрайно затваря магазините си в Източен Китай - в градовете Циндао, Нанкин и Фучжоу.
СЗО разгласи интернационална изключителна обстановка поради епидемията в Китай Първи случай на предаване на новия вирус е открит в Съединени американски щати
Компанията последва образеца на учебни заведения, офиси и фабрики в цялостен Китай, които удължиха ваканцията по случай Лунната нова година в опит да спрат разпространяването на ковид. Заради него тази седмица Световната здравна организация разгласи изключително интернационално състояние.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР