Американската компания Atari учуди всички, когато в началото на лятото

...
Американската компания Atari учуди всички, когато в началото на лятото
Коментари Харесай

Конзолата Ataribox ще се базира на хибриден процесор на AMD и ще използва Linux ядрото

Американската компания Atari учуди всички, когато при започване на лятото сподели няколко думи по отношение на създаването на новата подпора Ataribox.
Сега разбираме, че работата върху Ataribox продължава с цялостна мощ и компанията реши да показа с компютърната общественост нови детайлности за този забавен план.

Според показаната информация, конзолата Ataribox ще употребява хибриден процесор на AMD , а операционната система ще употребява Linux ядрото. Външният тип на геймърското устройство припомня на предходната Atari 2600 и вероятно ще се хареса на преданите почитатели.



Според своите основатели, Ataribox ще бъде хибрид сред HD плеър и класическа игрова компютърна система с опция за осъществяване на хардуерни промени. Игрите и наличието ще бъдат предоставяни освен от Atari, само че и от други производители. Конзолата ще се продава с величествен азбучник клсически игри на Atari. Освен това, потребителите ще могат да започват леките PC игри, като да вземем за пример Minecraft или Terraria.

Очаква се новата подпора да излезе на пазара през 2018 година, като финансовите средства за нейното произвеждане се събират посредством уеб страницата за потребителско финансиране Indiegogo. Ориентировъчната цена на Ataribox е $250-$300.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР