Американската компания Apple ограничи посещенията в магазините си в Ню

...
Американската компания Apple ограничи посещенията в магазините си в Ню
Коментари Харесай

Apple с драстична мярка към клиентите

Американската компания Apple ограничи визитите в магазините си в Ню Йорк поради разпространяването на омикронния вариант на ковид, заяви телевизия CNBC базирайки се на компанията.

Apple краткотрайно забрани персоналните визити в магазините, като купувачите могат да вземат онлайн покупките си от улицата. Общо рестриктивните мерки засегнаха 11 магазина на Apple в Ню Йорк. „ Наблюдаваме обстановката непрестанно и поправяме рестриктивните мерки, тъй че да допринесат за благосъстоянието на нашите клиенти и чиновници “ се споделя в изказване на компанията. По-рано този месец тя краткотрайно спря работа на няколко от магазините си в разнообразни американски щати.

В средата на декември вариантът Омикрон се трансформира в преобладаващ. Той съставлява 73,2% от инфекциите за последната седмица. Делът на преобладаващия до момента делта вид на ковид спадна до 26,6%. По данни на университета Джонс Хопкинс, броят на инфектираните в Съединени американски щати към този момент е достигнал 52,9 милиона, 819 400 души са умряли. През последните четири седмици са били инфектирани над 4,3 милиона души, умряли са над 38 500. Страната продължава да е преди всичко в света по тези два индикатора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР