Американската киноакадемия започна дисциплинарна проверка срещу Уил Смит за това,

...
Американската киноакадемия започна дисциплинарна проверка срещу Уил Смит за това,
Коментари Харесай

Уил отказа да напусне Оскарите след шамара: Академията

Американската киноакадемия стартира дисциплинарна инспекция против Уил Смит за това, че удари пестник на комика Крис Рок по време на Оскарите. Организацията персонално сервира извинения на Рок и на публиката. След случая Смит е бил помолен да напусне залата на спектакъл Долби, където се организира церемонията, само че той отказал да го направи.

Академията ще се събере на съвещание на 18 април, с цел да разиска дейностите си против Уил Смит. Членството му във филмовата организация може да бъде замразено или отнето, а също да бъдат наложени и други наказания. Уил също ще има опция да даде писмени пояснения. Актьорът се извини на Крис Рок, на Академията и на феновете за държанието си, определяйки го като неприемливо и непростимо.

Дейли Мейл напомня, че досега лишени от участие в Академията са били Харви Уайнстийн, Роман Полански и Бил Козби. Тези дни пък в България ще се появи автобиографията на Уил Смит. Три години Марк Менсън, създател на бестселъра Тънкото изкуство да не ти пука, оказва помощ на носителя на Грами и Оскар да напише книгата Уил. В нея той споделя за детството си във Филаделфия и за триумфите в киното.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР