Американската икономика ще претърпи невиждан крах“, ако американците изберат друг

...
Американската икономика ще претърпи невиждан крах“, ако американците изберат друг
Коментари Харесай

Тръмп: Ако не ме преизберете, ви чака крах

Американската стопанска система ще претърпи „ невъобразим провал “, в случай че американците изберат различен президент през ноември 2020 година, предвижда Доналд Тръмп.

„ Икономиката на Тръмп слага върхове и ни чакат още доста в бъдеще... Въпреки това, в случай че някой друг освен мен победи на изборите през 2020 година, тогава ще настъпи провал на пазарите, който по-рано не сте виждали! Да запазим Америка велика! “, написа той в Туитър. Тръмп не посочи за какви стопански върхове става дума.

Търговските връзки сред Съединени американски щати и Китай не престават да хвърлят сянка върху президентството на Тръмп. Предполага се, че той ще се срещне с президента Си Цзинпин по време на сбирката на Г-20 в Осака. При това американският президент съобщи по-рано, че в случай че неговият китайски сътрудник не се яви на срещата на Г-20, Съединени американски щати неотложно ще вкарат нови мита върху китайските артикули. Подобна мярка може да се отрази освен на американската, само че и на световната стопанска система, предизвестяват специалисти.

Тръмп има намерение да се бори за втори мандат. От Демократическата партия към този момент показаха желанието си да вземат участие в конкуренцията за Белия дом Джо Байдън и Бърни Сандърс.

Резултатите от допитване, осъществено от изданието „ Политико “ и „ Морнинг кансълт “, демонстрират, че Тръмп отстъпва и на Байдън, и на Сандърс. За някогашния вицепрезидент са подготвени да гласоподават 44% от интервюираните, до момента в който за настоящия собственик на Белия дом - едва 33%. При конкуренция сред Сандърс и Тръмп първият би получил 42%, а вторият - 32%.
ПРЕДАТЕЛСТВО
 Доналд Тръмп отхвърли информация във вестник " Ню Йорк Таймс " за нараствания брой американски хакерски атаки против Русия. „ Това е виртуална държавна измяна от в миналото популярен вестник, който обезверено се нуждае от информация, даже в случай че тя е неприятна за нашата страна... [и] също не е е вярна. Всичко е допустимо в нашите корумпирани медии през днешния ден.Те ще създадат или ще кажат каквото и да е, без даже и най-малката мисъл за следствията. Това са същински подлеци и без подозрение са зложелател на хората! ”, написа  Тръмп на своята страница в Туитър.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР