Американската холивудска звезда Робърт де Ниро напсува президента на страната

...
Американската холивудска звезда Робърт де Ниро напсува президента на страната
Коментари Харесай

Робърт де Ниро напсува Тръмп на наградите „Тони”, президентът му отговори

Американската холивудска звезда Робърт де Ниро напсува президента на страната Доналд Тръмп в ефир по време на премиите „ Тони”, само че Тръмп не му остана задължен.
Робърт де Ниро за Доналд Тръмп: Той е куче, свиня, шарлатанин (ВИДЕО) Думите му са част от акция с известни персони, призоваваща да се взе участие в изборите, само че били сметнати за прекомерно крайни, по тази причина продуцентите ги разпространиха настрана
По време на връчването на премиите Де Ниро съобщи от сцената „ Fuck Trump”, което беше последвано от бурни аплодисменти, като цялата зала стана на крайници. Актьорът неведнъж е подлагал на критика американския президент, като постоянно не е мерел думите, които е употребявал.

Де Ниро също се извини на канадския министър председател Джъстин Трюдо за „ идиотското поведение” на американския президент.

Американският президент побърза да му отговори.

„ Робърт де Ниро е субект с доста невисок коефициент на просветеност, който е получил от прекалено много удари в главата от същински боксьори във филмите”, съобщи Тръмп.

Robert De Niro, a very Low IQ individual, has received to many shots to the head by real boxers in movies. I watched him last night and truly believe he may be “punch-drunk.” I guess he doesn’t...
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 12, 2018
Според американския президент холивудската звезда е „ прекалила с пунша” на премиите „ Тони”.

Естествено, Тръмп направи тези мнения в „ Туитър”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР