Американската група Линкин парк е отменила предстоящото си турне в

...
Американската група Линкин парк е отменила предстоящото си турне в
Коментари Харесай

След смъртта на Честър Бенингтън: Linkin Park отмени турнето си

Американската група " Линкин парк " е отменила идното си турне в Северна Америка след гибелта на фронтмена Честър Бенингтън, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на уредниците " Лайв нейшън ".

Откриха мъртъв в дома му вокалиста на Линкин Парк

41-годишният Бенингтън постави завършек на живота си на 20 юли в дома си в предградие на Лос Анджелис. В петък от лосанджелиската следователска работа потвърдиха, че повода за гибелта на музиканта е самоубийство посредством обесване. Изпълнителят не е оставил предсмъртна записка.

Така ще запомним Честър Бенингтън – раздаващ се на сцената (СНИМКИ)

" Дълбоко опечалени сме от вестта за кончината на Честър Бенингтън. Турнето на " Линкин парк " в поддръжка на албума " One More Light " е анулирано. Притежателите на билети могат да получат парите си назад в пунктовете за продажба ", се показва в изказването на промоутърите " Лайв нейшън ".

Самоубийството на Честър Бенингтън - гръм от ясно небе за Linkin Park

Концертната обиколка на " Линкин парк " в Северна Америка трябваше да стартира на 27 юли в Мансфийлд, Масачузетс, напомня Ройтерс.

Групата, учредена през 1996 година, има шест номинации за премиите " Грами ". Печелила е най-престижните музикални оценки два пъти. " Линкин парк " са издали седем студийни албума, от които са продадени над 70 милиона копия, отбелязва ТАСС. По тематиката Потвърдиха повода за гибелта на фронтмена на Linkin Park
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР