Американската група Linkin Park е отменила предстоящото си турне в

...
Американската група Linkin Park е отменила предстоящото си турне в
Коментари Харесай

Linkin Рark отмениха турнето заради смъртта на Бенингтън

Американската група Linkin Park е отменила идното си турне в Северна Америка след гибелта на фронтмена Честър Бенингтън, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на уредниците "Лайв нейшън ".

41-годишният Бенингтън постави завършек на живота си на 20 юли в дома си в предградие на Eл Ей. В петък от лосанджелиската следователска работа потвърдиха, че повода за гибелта на музиканта е самоубийство посредством обесване. Изпълнителят не е оставил предсмъртна записка.





"Дълбоко опечалени сме от вестта за кончината на Честър Бенингтън. Турнето на Linkin Park в поддръжка на албума "One More Light " е анулирано. Притежателите на билети могат да получат парите си назад в пунктовете за продажба ", се показва в изказването на промоутърите Live nation.

Концертната обиколка на бандата в Северна Америка трябваше да стартира на 27 юли в Мансфийлд, Масачузетс, напомня Reuters.

Групата, учредена през 1996 година, има шест номинации за "Грами ". Печелила е най-престижните музикални оценки два пъти.

Linkin Park са издали седем студийни албума, от които са продадени повече от 70 милиона копия, отбелязва ТАСС.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР