Американската фармацевтична компания Pfizer предвижда, че пандемията от ковид може

...
Американската фармацевтична компания Pfizer предвижда, че пандемията от ковид може
Коментари Харесай

Прогноза на Пфайзер: Краят на пандемията идва до 2024-а

Американската фармацевтична компания Pfizer планува, че пандемията от коронавирус може да продължи до 2023 година, оповестява inews.bg.

Преди появяването на " Омикрон ", основният доктор на Съединени американски щати Антъни Фаучи предвижда, че пандемията ще завърши през 2022 година, а в този момент ръководителите на Pfizer обявиха, че компанията има вяра, че до 2024 година коронавирусът би трябвало да бъде ендемичен по целия свят, което значи, че към този момент няма да има пандемия.

Обявявайки проекти за създаване на режим с три дози за деца на възраст от 2 до 16 години, основният теоретичен шеф Микаел Долстен сподели на конферентен диалог, че резултатите от три дози измежду хора на възраст над 16 години демонстрират, че методът предлага по-голяма отбрана.

" Затова взехме решение да модифицираме всяко от педиатричните изследвания, с цел да включим трета доза към серията и да потърсим лиценз за серия с три дози, а не за такава с две дози, както в началото се очакваше ", споделиха от компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР