Американската брегова охрана е спасила рибар, прекарал две седмици в

...
Американската брегова охрана е спасила рибар, прекарал две седмици в
Коментари Харесай

Рибар ревна: Русалка ме изнасили и малтретира сексуално! 18+

Американската брегова защита е избавила риболовец, прекарал две седмици в морето край крайбрежията на Флорида, оповестяват международните издания.

Алвин Маккалистър е открит на дребен каменист остров на 200 благи от брега. Преди две седмици той е потърпевш при корабокрушение. През цялото това време той се е хранил с чайки, таралежи и миди.

Днес лекарите към този момент не се тормозят за здравето на Макалистър. Но когато бил открит, той имал мощни халюцинации, най-вероятно предизвикани от мидите, с които се хранил на острова.

Мъжът имал и признаци на дехидратация. В момента жертвата има единствено леки халюцинации, тъй че към момента е под лекарско наблюдаване, съобщил е представител на болничното заведение в която се намира рибарят.

Макалистър разказал на брат си, че е оживял единствено с помощта на русалките. Те го хранели и също по този начин го употребявали за полови цели. Той описал всичко в детайли и тази история изцяло шокирала брата на жертвата.

Мъжът, в чието тяло участва някакъв тип токсин, наподобяващ олово или живак, който може да се съдържа в мидите, се намира в допълнение под наблюдението на психиатър.

На собствен ред медицинският специалист е споделил, че Макалистър е имал необикновени пострадвания в региона на ануса и гениталиите. Но е малко евентуално те да са се появили вследствие на обезчестяване от живи морски създания, за които Маккалистър приказва.

Според експерта, най-вероятно той самичък си е нанесъл всички тези пострадвания. Към днешна дата психическото положение на Маккалистър не е изцяло устойчиво.

Лекарите споделят, че ще му отнеме още няколко седмици, с цел да възвърне изцяло здравето си. През това време всички отрови, получени по време на потреблението на миди на острова, ще бъдат освободени от тялото му.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР