Американската банка Bank of America финализира прехвърлянето на банковите и

...
Американската банка Bank of America финализира прехвърлянето на банковите и
Коментари Харесай

Bank of America напусна Лондон заради Brexit

Американската банка Bank of America завърши прехвърлянето на банковите и финансовите си интервенции от Лондон в Дъблин. Тя предприе дейностите поради идното излизане на Англия от Европейски Съюз, написа Reuters.

Миналата година Bank of America се трансформира в първата американска банка, която избра Дъблин за новата си централа за интервенциите си в Европейски Съюз. Разрастващият се финансов център в ирландската столица се конкурира с Франкфурт и Париж, с цел да притегли напускащите Лондон компании.

Bank of America ще реалокира до 125 работни места от Англия, най-много в Ирландия, като част от подхванатите дейности, се показва в корпоративната информация, с която Ройтерс се е срещнал по-рано през годината.

Банката осведоми, че ще бъдат наранени чиновниците във финансовия отдел, отдела за ръководството на риска, за правно обслужване, технологии и кредитиране. Тези ходове ще бъдат композиция от пренасяне на чиновниците и наемане на нови, като този развой, почнал през юли, ще продължи до декември тази година.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР